1-op-1 Coaching

Op elke vraag een kloppend antwoord

Kennismakingsgesprek aanvragen
30

Jaar psycholoog

20

Jaar executive coach

150+

Ondernemers gecoached

Succes zit tussen je oren...

Als ondernemer, CEO of manager sta je aan de top en vaak alleen in je besluit. Eén verkeerde beoordeling van de situatie kan direct een groot afbraakrisico hebben voor de organisatie, je gezondheid, gezin, inkomen en carrierepad.


Met het 1-op-1 Executive Coaching Traject krijg je mij als glasheldere spiegel, die je precies de feedback geeft die jij nodig hebt om naar het volgende niveau te komen. Want er is een directe analogie tussen jouw (mentale) veerkracht en die van jouw bedrijf. Succes en geluk zit veelal tussen je oren. 


Ik zorg er tevens voor dat je leert kiezen vanuit je hart (want dat klopt) en zodoende help ik jou aan een 'kloppend' antwoord op al je vragen. Niets geeft namelijk meer rust in je hoofd dan een genomen besluit.

Ik ben al 20+ jaar executive coach van ondernemers, CEO's en managers van toonaangevende bedrijven zoals:

                

Nietsontziend en warm onthaald

Temidden van de vele amateurs die zichzelf tot coach gebombardeerd hebben, is Albert 'the real thing'. Zijn kennis van de menselijke conditie is encyclopedisch en wordt gepaard aan een feilloos intuïtief instrument.


De meest pijnlijke kwesties kunnen bij hem moeiteloos op tafel komen waar ze nietsontziend en warm onthaald worden.


Executive coaching is al lang geen luxe meer voor mensen die veel verantwoordelijkheid dragen in vaak eenzame posities. Albert is op dit gebied 'hors catégorie' en een geschenk voor het leven.

Heleen van Gulik

Algemeen Directeur Enrico

Meer innerlijke rust en levensvreugde

Een man met een groot empathisch vermogen, die echt begrijpt hoe ‘goed luisteren en scherp observeren’ in combinatie met zijn levenservaring en expertises leidt tot de essentiële vragen voor jou.


Verdieping, leidend tot inzicht en daardoor persoonlijke verrijking, volgen als vanzelf bij degene, die het geluk heeft om zoals ik, meerdere keren met Albert een één op één gesprek te mogen hebben.


Mij bracht het acceptatie in de kern van mijn leven met meer innerlijke rust en levensvreugd tot gevolg.

Berco Leeftink

Managing Partner Philips Sidney

Dit is niet voor iedereen...

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een ZEER BEPERKT aantal Executive Cliënten toelaten. (Niet meer dan 10 per jaar). Ik geef de voorkeur aan een jaarprogramma om het maximale resultaat te bereiken.


Wanneer je meer wil weten over de Executive Coach mogelijkheden, vul dan dit antwoordformulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en om te ontdekken of er een juiste ‘match’ tussen ons is

 

 

arrow_drop_up arrow_drop_down