coaching, Albert Sonnevelt, Executive Coaching

1-op-1 Coaching

Op elke vraag een kloppend antwoord


Kennismakingsgesprek aanvragen
30

Jaar psycholoog

20

Jaar executive coach

150+

Ondernemers gecoached

Succes zit tussen je oren...

Als ondernemer, CEO of manager sta je aan de top en vaak alleen in je besluit. Eén verkeerde beoordeling van de situatie kan direct een groot afbraakrisico hebben voor de organisatie, je gezondheid, gezin, inkomen en carrierepad.


Met het 1-op-1 Executive Coaching Traject krijg je mij als glasheldere spiegel, die je precies de feedback geeft die jij nodig hebt om naar het volgende niveau te komen. Want er is een directe analogie tussen jouw (mentale) veerkracht en die van jouw bedrijf. Succes en geluk zit veelal tussen je oren. 


Ik zorg er tevens voor dat je leert kiezen vanuit je hart (want dat klopt) en zodoende help ik jou aan een 'kloppend' antwoord op al je vragen. Niets geeft namelijk meer rust in je hoofd dan een genomen besluit.

Ik coachte eerder al executives en CEO's van:


                

Nietsontziend en warm onthaald

Temidden van de vele amateurs die zichzelf tot coach gebombardeerd hebben, is Albert 'the real thing'. Zijn kennis van de menselijke conditie is encyclopedisch en wordt gepaard aan een feilloos intuïtief instrument.


De meest pijnlijke kwesties kunnen bij hem moeiteloos op tafel komen waar ze nietsontziend en warm onthaald worden.


Executive coaching is al lang geen luxe meer voor mensen die veel verantwoordelijkheid dragen in vaak eenzame posities. Albert is op dit gebied 'hors catégorie' en een geschenk voor het leven.

silhouette, vrouw

Heleen 

Algemeen Directeur Enrico

Meer innerlijke rust en levensvreugde

Een man met een groot empathisch vermogen, die echt begrijpt hoe ‘goed luisteren en scherp observeren’ in combinatie met zijn levenservaring en expertises leidt tot de essentiële vragen voor jou.


Verdieping, leidend tot inzicht en daardoor persoonlijke verrijking, volgen als vanzelf bij degene, die het geluk heeft om zoals ik, meerdere keren met Albert een één op één gesprek te mogen hebben.


Mij bracht het acceptatie in de kern van mijn leven met meer innerlijke rust en levensvreugd tot gevolg.

silhouette, grijs, man

Berco 

Managing Partner Philips Sidney

De 'autoriteit' in Nederland

"Toen ik het afgelopen jaar klachten kreeg als gevolg van te hard werken in de top advocatuur, zocht ik naar ‘de autoriteit’ op dit vlak in Nederland. Na enig onderzoek was het duidelijk dat ik bij Albert Sonnevelt moest zijn. Gelukkig maakte hij ruimte voor me en kijk ik inmiddels terug op een prettige periode. De man begrijpt exact & snel waar de winst te halen is in persoonlijk gezondheidsmanagement".

silhouette, grijs, man
Dirk

Eigenaar advocaten kantoor

Een krachtige ervaring

"Ik heb Albert Sonnevelt als een zeer inspirerende coach ervaren. Hij vertaalt de theorie naar de praktijk vanuit zijn eigen levensvisie en ervaringen. Zijn manier van coachen is direct,  enthousiasmerend, zonder oordeel en zeer persoonlijk met een gezonde dosis humor. Wat enorm versterkt wordt door zijn energie en authenticiteit." Een krachtige ervaring  die bij  iedere sessie weer opnieuw megaveel oplevert."

silhouette, vrouw
Carolien

DGA, Automotive Branche

Op en top authentiek

"De coaching van Albert heeft mijn leven definitief positief veranderd. Op een hele duidelijke en rustige manier confronteert hij mij   met mijn blinde vlekken. Doordat Albert op en top authentiek is, voelt zijn coaching heel natuurlijk aan en blijf je voortdurend gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan. Bovendien is hij een meester in het gebruik van pakkende metaforen, waardoor de theorie heel tastbaar en praktisch wordt. Voor mij was iedere sessie een waardevolle spiegel die boordevol zat met nuttige inzichten en adviezen."

silhouette, grijs, man

Frank

CEO ICT bedrijf

‘from scratch’ tot een succes

"Vijftien jaar geleden maakte ik een 180° draai in mijn leven.
 Albert Sonnevelt hielp mij met raad en daad om mijn nieuwe carrièrestap ‘from scratch’ tot een succes te maken.
 Door zijn aanpak groeide het geloof in mijzelf en mijn kunnen."

silhouette, grijs, man

Jan-Pieter

Internet entrepreneur

Dit is niet voor iedereen...

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een ZEER BEPERKT aantal Executive Cliënten toelaten. (Niet meer dan 10 per jaar). Ik geef de voorkeur aan een 6 maanden-programma om het maximale resultaat te bereiken.


Wanneer je meer wil weten over de Executive Coach mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar info@albertsonnevelt.nl

Na ontvangst neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en om te ontdekken of er een juiste ‘match’ tussen ons is.