Boeken & E-books

De Levenscode, Albert Sonnevelt

De Levenscode

Vitale mensen hebben tientallen wensen, zieke mensen maar één. Hoe vind je jouw balans? Welke verantwoordelijkheid heb je? Waar vind je de wijsheid die klopt voor jouw leven? En hoe past een gezonde leefstijl in je drukke bestaan?

Ontdek je passie, Albert Sonnevelt

Ontdek je passie

Hoe ziet je dag eruit wanneer je gepassioneerd opstaat? Dan loop je over van energie, stralen je ogen en weet je direct welke doelen je wil realiseren. Toch lijkt voor veel mensen hun innerlijk vuur gedoofd te zijn. 

Gelukt, boek2, Albert Sonnevelt

Geluk(t)

Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Toch is er nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Tijd voor een boek waarin je exact datgene aantreft dat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Beschreven op een toegankelijke, luchtige en laagdrempelige manier. 

Kiezen vanuit je Hart, Albert Sonnevelt

Kiezen vanuit je hart

Ontdek hoe je jouw hart kunt gebruiken als kompas voor je levenskoers. Ontrafel jouw diepste drijfveren om ze vervolgens om te zetten naar duurzame motivatie. Pas het geheim toe dat iedere succesvolle ondernemer gebruikt om de juiste beslissingen te nemen.

Microbreaks, Albert Sonnevelt

100 Microbreaks

Ben je op zoek naar minder stress en meer rust in je leven? Dan is Microbreaks hét boek voor jou! Microbreaks is de anti-stress methode voor thuis en op het werk. In het boek staan 100 eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen om lichaam en geest even een 'break' te geven.