arrow_drop_up arrow_drop_down

Boeken en e-books

Hier vind je alle boeken van Psycholoog Albert Sonnevelt over geluk, stress verminderen, burn-out, ontspanning en vitaliteit!

De Levenscode

Vitale mensen hebben tientallen wensen, zieke mensen maar één. Hoe vind je jouw balans? Welke verantwoordelijkheid heb je? Waar vind je de wijsheid die klopt voor jouw leven? En hoe past een gezonde leefstijl in je drukke bestaan?

 • Ontdek je passie

  Hoe ziet je dag eruit wanneer je gepassioneerd opstaat? Dan loop je over van energie, stralen je ogen en weet je direct welke doelen je wil realiseren. Toch lijkt voor veel mensen hun innerlijk vuur gedoofd te zijn. 

 • Geluk(t)

  Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Toch is er nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Tijd voor een boek waarin je exact datgene aantreft dat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Beschreven op een toegankelijke, luchtige en laagdrempelige manier. 

 • Kiezen vanuit je hart

  Ontdek hoe je jouw hart kunt gebruiken als kompas voor je levenskoers. Ontrafel jouw diepste drijfveren om ze vervolgens om te zetten naar duurzame motivatie. Pas het geheim toe dat iedere succesvolle ondernemer gebruikt om de juiste beslissingen te nemen.

 • Stop uitstelgedrag (e-book)

  Uitstelgedrag is een veelvoorkomend probleem en het overkomt vrijwel iedereen omdat het zo menselijk is. Dit is niet erg, behalve wanneer uitstellen structureel gedrag wordt. De gevolgen zijn dan groot, omdat het je studie of carrière en ook je relaties met anderen kan schaden. Daarbij heeft het een negatieve invloed op je zelfbeeld.

 • Vrij van slechte gewoontes (e-book)

  Hoe bevrijd je jezelf van slechte gewoontes, voor altijd! Het doel van dit e-boek is je de informatie en de strategie te geven die je nieuwe kracht geeft om jezelf van slechte gewoontes te bevrijden. Miljoenen mensen zijn erin geslaagd een slechte gewoonte te doorbreken, en jij kunt het ook!

 • Verban stress en angst (e-book)

  Het lijkt of je het voortdurend van iedereen die je kent hoort: ‘Ik ben ZO gestresst!’. Tegenwoordig wordt een enorme druk op mensen gelegd. Deze druk veroorzaakt stress en angst, en vaak zijn we niet voldoende gewapend om met deze stressfactoren, die angst veroorzaken en andere gevoelens die ons letterlijk ziek maken, om te gaan.

 • Zelfhypnose

  Zelfhypnose; ontdek het meest positieve gesprek met jezelf. Denken valt nauwelijks te stoppen. Dan kan je maar beter optimistische gedachten hebben.

  Dit praktische e-book helpt je om jouw energievretende piekeren om te buigen naar behulpzame zinnen in je hoofd die jouw leven positief beïnvloeden.

 • Op zoek naar specifieke tips?

  • Geen categorieën