24 uur met Albert, Albert Sonnevelt, coaching

24 uur met Albert

Binnen 20 minuten naar de kern


Kennismakingsgesprek aanvragen

Binnen 24 uur

Waarom zou je een lang of ingewikkeld coachtraject volgen, wanneer je binnen 24 uur een complete en concrete handleiding krijgt hoe je jouw issue kunt aanpakken?


Je wil een helder antwoord op een prangende vraag, bijvoorbeeld; 

 • ‘Diep van binnen weet ik echt wel waar ik blij van word… Maar waarom laat ik me dan toch weer verleiden om dingen te doen waar ik eigenlijk een hekel aan heb?’ 
 • ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik weer tijd en ruimte krijg voor de dingen die ik werkelijk belangrijk vind in mijn leven?’ 
 • ‘Ik merk dat ik moe ben en mijn ‘drive’ begin te verliezen. Hoe (her)vind ik mijn passie en enthousiasme?’
 • ‘Ik wil operationeel uit mijn bedrijf, zodat ik me weer kan gaan bezighouden met het échte ondernemen. Hoe pak ik dat aan?’ 
 • ‘Tijdens conflicten die ik soms heb, zowel wel op mijn werk als thuis, komen steeds weer dezelfde thema’s boven….. Hoe doorbreek ik die?’ 
 • ‘Ik sta op een belangrijk kruispunt in mijn bedrijf of mijn privéleven. Welke keuze(s) moet ik nu maken?
30
Jaar psycholoog
20
Jaar executive coach
150+
Ondernemers gecoached
Bijzonder ervaren en kundig coach

"Ik heb Albert leren kennen als een bijzonder ervaren en kundig coach. Albert heeft het vermogen zijn coaching haarfijn af te stemmen op mijn persoonlijke behoefte. Hij maakt zijn slogan:’ Op iedere vraag een kloppend antwoord’ gegarandeerd waar. Dat doet hij met o.a. met heldere praktijk voorbeelden. Hij weet je bovendien met een hele toolbox aan oefeningen door inzicht gevende ervaringen heen te leiden. Ik heb heel veel van de coaching geleerd en ik ben Albert dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn persoonlijke groei."

silhouette, vrouw

Petra

DGA, leisure branche

Top als coach en als mens

"Albert is top als coach en als mens. Ik kijk elke keer uit naar onze volgende ontmoeting. Hij heeft zeer uitgebreide kennis van ondernemen, vitaliteit, het proces van verandering en van persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan hij als geen ander deze kennis combineren met het inspireren en laten leren van anderen."

silhouette, grijs, man

Richard

CEO Chemie Bedrijf

Geen ‘gezweef’, maar ‘down to earth’

"Albert is in staat om op een gelijkwaardige wijze met je om te gaan. Uiteraard is hij de coach, maar het voelde toch als gelijkwaardig, gemakkelijk en toegankelijk. Daardoor open je zelf. Je ziet en voelt dat hij geniet van zijn vak en omdat hij zelf het nodige in zijn leven heeft meegemaakt, durft hij zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Hij is de professional die weet hoe je bepaalde problemen  moet oplossen, en zo acteert hij ook.  Ik heb veel houvast aan onze gesprekken gehad. Geen ‘gezweef’, maar ‘down to earth’, met zelfs ook concrete taken en lijstjes waar ik me aan vast kon houden of waar ik mee kon oefenen.  Uiteraard moet je het zelf doen, maar zonder zijn hulp was ik zeker niet gekomen waar ik nu sta."

silhouette, vrouw

Will

Executive Search Bureau

Buitengewoon fijne coach 

"Albert is een buitengewoon fijne coach om mee te werken.
 Hij heeft diep interesse in de menselijke beweegreden en handelingen en kan op korte snelle manier actie te weeg brengen.
 Krachtige uitspraken, die op de juiste toon gebracht worden, zodat ze aankomen. Handige en goed omzetbare tips, waardoor je meteen weer in de juiste richting onderweg bent.  Een echte aanrader."

silhouette, vrouw

Jennifer

Accountancy

24 uur met Albert programma

Een probleem los je op in drie stappen. Daarom is het 24-uurs programma ook als volgt opgebouwd:

Stap 1: Bewust Worden

12.00u - Start met lunch 


In deze fase gaan we in zeer korte tijd direct naar de kern van jouw probleem.

Ik ben zelf nooit zo geïnteresseerd in uitgebreide verhalen of therapeutisch gegraaf in het verleden. Er is maar één ding echt belangrijk: jouw onderliggende kernovertuigingen en bijbehorende gedragspatronen.

Coaching, Albert Sonnevelt, Eigen verantwoordelijkheid nemen

Stap 2: Eigen Verantwoordelijkheid nemen

17.30u - Diner


In dit gedeelte ontdek je dat jouw leven het gevolg is van de keuzes die jij zelf hebt gemaakt. Daarna kan je niemand meer de schuld geven. Het gaat nooit over de omstandigheden, maar vooral over hoe je er mee omgaat….

Wanneer je dit gaat ervaren, dan kan je zonder ballast door naar de volgende stap.

Albert Sonnevelt, betere keuzes maken

Stap 3: Betere keuzes maken

08.00u - Ontbijt


Nu is het moment aangebroken om jouw inzichten in de praktijk te brengen.

Welke haalbare stappen kan je zetten om tot nieuwe gedragsverandering te komen?

Hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in oude patronen?

Welke nieuwe manier van communiceren ga je inzetten om ondersteuning te krijgen vanuit jouw omgeving?

Albert Sonnevelt, coaching, afronding

Afronding

12.00u - Lunch


Tijdens de lunch worden laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Je gaat met een helder hoofd, een gepassioneerd hart en gerevitaliseerd lichaam weer de wereld in!  

Albert Sonnevelt, bewustwording

Resultaat

 • Snel inzicht
  Binnen 20 minuten naar de oorzaak van jouw probleem
 • Optimaal leren
  Kennis + Ervaring = Wijsheid ontwikkelen
 • Realistisch praktisch
  Je maakt haalbare keuzes binnen de aanwezige mogelijkheden
 • Concreet Plan
  Geen ‘gezweef’, maar een toepasbare routeplanner naar jouw volgende niveau
 • Laser Focus
  Zonder afleiding of uitstelgedrag jouw concrete doel realiseren
 • Fun & Flow
  Jouw vervolgstappen gaan met meer plezier en minder moeite

Dit is niet voor iedereen...

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een beperkt aantal cliënten toelaten. 


Wanneer je meer wil weten over de '24 uur met Albert' mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar info@albertsonnevelt.nl

Na ontvangst neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en om te ontdekken of er een juiste ‘match’ tussen ons is.