arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Raken en geraakt worden...

Klaar voor een ‘live’ ontmoeting met jezelf?

Raken en geraakt worden...

Klaar voor een ‘live’ ontmoeting met jezelf?

Meerdaagse Intensive Masterminds

Psychologie van succes (3 daagse)

Ontdek de analogie tussen jouw eigen vitaliteit en het succes van jouw organisatie - Maximaal 8 deelnemers

8 mei t/m 11 mei 2019

Psychologie van succes

Doorbreek belemmerende patronen


Info volgt

Raken en geraakt worden

"Het deelnemen aan een Masterclass van Albert Sonnevelt is een effectieve en laagdrempelige manier om in een korte tijd veel kennis en ervaring op te doen rondom stress, burn-out, geluk en vitaliteit. Het draait tijdens de events om ‘Raken en geraakt worden’. Het resultaat is dat je met waardevolle tips en technieken direct praktisch aan de slag kunt."


"Ik heb Albert Sonnevelt als een zeer inspirerende spreker en coach ervaren. Hij vertaalt de theorie naar de praktijk vanuit zijn eigen levensvisie en ervaringen. Zijn manier van lesgeven is enthousiasmerend, zonder oordeel en zeer persoonlijk met een gezonde dosis humor. Een belevenis die elke lesdag weer opnieuw boeiend maakt. Wat enorm versterkt wordt door zijn energie en authenticiteit."

Caroline Oor, ING

"Albert is een inspirerende vakman! Zonder zichzelf boven de groep te stellen, is er sprake van autoriteit en bindt en boeit Albert gedurend ieder uur van de opleiding. Albert heeft kennis te over, zeer allround en steeds ondersteunt door pakkende metaforen.

Daardoor blijft de theorie makkelijker beklijven.  Albert voor de groep betekent het gevoel krijgen van ‘een avondje theater’ in plaats zitten in de collegebanken. Zeer vermakend en onderhoudend."

Peter Kuijper, DGA Mind & Health