"The Next Step"

Bepaal jouw levenskoers vanuit werkelijke passie

en ontwikkel hiervoor in 5 dagen een concreet actieplan

 

Maandag 16 okt t/m vrijdag 20 okt 2023

Schrijf je direct in 

Heb je regelmatig het gevoel dat...

 1. Je voelt dat er veel meer in je zit dan eruit komt?
 2. Je vaak loopt te malen of te piekeren over 'onafgemaakte zaken'?
 3. Je onvoldoende focus kunt houden en daardoor met teveel 'onzinnige' dingen bezig blijft?
 4. Je vaak wordt onderbroken door teveel externe prikkels en je daarmee de grip op het werk of privé-leven dreigt te verliezen?
 5. Je steeds vaker fysieke,- en mentale klachten krijgt, die je nauwelijks meer kunt oplossen met pijnstillers of bepaalde vormen van afleiding of verdoving?

Dit zijn allemaal signalen dat je op een moment bent aangekomen in je leven, waar je eerst even bij stil mag staan om vervolgens weer in beweging te komen. 

Durf je een pas op de plaats te maken?

Het is blijkbaar nu tijd om in de spiegel te kijken en eerlijke feedback te krijgen van ons en mede-deelnemers!

Be-zin in je leven

Een mens leeft gemiddeld 4000 weken…  

Jouw leef-tijd is het meest kostbare wat je hier op aarde hebt.

Die tijd wil je niet verspillen. Het liefst ben je dagelijks met zinnige zaken bezig die jou en jouw omgeving gelukkig maken. Maar om dat geluk werkelijk te kunnen ervaren zal je vooraf hele bewuste keuzes moeten maken. 

Om vervolgens ook kleine aanpassingen te maken die zich vertalen in concreet nieuw gedrag. Daarvoor dien je wel te weten wat voor jou de beste beslissingen zijn.

null

null

Lig je nog op koers?

Je krijgt in jouw leven voortdurend signalen die aangeven of je nog in evenwicht bent; lichamelijke of psychische klachten, positieve of negatieve feedback van mensen uit jouw omgeving of een vorm van crisis waar je maar moeilijk uit kan komen. Als je nu de balans opmaakt en tot de conclusie komt dat je iets anders wilt in jouw leven, blijkt het vaak moeilijk om de eerste stap te zetten. Want, heel eerlijk: Ben je ook tevreden in je relatie? Heb je nog genoeg tijd voor je kinderen? Hoe is het met je gezondheid? Zijn de medewerkers/ collega’s en vrienden tevreden met de aandacht die ze van je krijgen? Heb je voldoende tijd voor je persoonlijke ontwikkeling?


Je bent pas écht succesvol als je een voortdurend evenwicht hebt gevonden in álle bovenstaande gebieden van je leven.

Maak nu 'The Next Step'

In het 'Next Step Programma’ helpen we je om keuzes, focus en persoonlijk gedrag op elkaar af te stemmen. Neem de kans om je voor te bereiden op een volgende fase in je leven die meer gebalanceerd en succesvoller kan zijn.

In een inspirerende en rustgevende omgeving ga je met gelijkgestemde deelnemers terug naar jouw fundamentele pijlers van persoonlijk evenwicht en geluk. 


Je ontdekt: 

 •  Hoe je jezelf kunt her-ijken op basis van jouw oorspronkelijke blauwdruk. 

 •  Welke kritische succesfactoren je positief kunt beïnvloeden . 

 • Wat de juiste prioriteiten zijn in je leven én hoe je ze kunt volgen.

 • Hoe je jouw hart als kompas kunt gebruiken voor jouw levenskoers

 • Op welke wijze je een evenwichtige relatie kunt opbouwen met jezelf en jouw omgeving

 • Hoe je met gemak en veel minder stress kunt meestromen met het leven

 • Op welke manier je meer grip krijgt op situaties en hoe je blijvend kunt vertrouwen op jouw innerlijke drijfveren.

null

Laat je coachen door kennis en kwaliteit

Kies voor direct resultaat én een duurzaam positief effect op lange termijn. Albert Sonnevelt en Ellen van den Broek hebben hun gehele leven toegewijd aan persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Door hun effectieve en enthousiaste benadering  ervaar je de stimulerende en vitaliserende werking van gerichte confrontaties en heldere reflecties. De spiegels die zij je voorhouden, geven je  snel persoonlijk inzicht in jouw verandermogelijkheden naar natuurlijk leiderschap en bijbehorend succesvol gedrag.

Albert Sonnevelt

 • 35 jaar psycholoog en ondernemer
 • Specialist op het gebied van passie en vitaliteit
 • Binnen 20 min. naar de kern van je probleem
 • Executive coach van CEO’s , BN,-ers en topsporters
 • Businesscoach en adviseur voor beursgenoteerde bedrijven
 • Expert in de psychologie van succesvolle gedragsverandering

Ellen van den Broek

 • 30 jaar danser en yogi
 • Specialist op het gebied van lichaamsbewustzijn
 • Geeft zonder omwegen eerlijke en heldere feedback
 • Enthousiaste ondernemer met een eigen succesvolle yogastudio
 • Verstaat de kunst om te leven vanuit vertrouwen en intuïtie

null

Ellen van den Broek

 • 30 jaar danser en yogi
 • Specialist op het gebied van lichaamsbewustzijn
 • Geeft zonder omwegen eerlijke en heldere feedback
 • Enthousiaste ondernemer met een eigen succesvolle yogastudio
 • Verstaat de kunst om te leven vanuit vertrouwen en intuitie

null

Een investering in jezelf...

Voor deze 5- daagse persoonlijke ontwikkelingsreis betaal je slechts € 2.495,- (excl. 21 % BTW en vervoerskosten). 

Voor dit bedrag krijg je 4 overnachtingen in het exclusieve retraite centre Hoeve Boer & Bleek, midden in de natuur. Je verblijft in een eigen luxe wellness suite met een privéterras, zithoek en een infrarood sauna. 

Daarnaast is inbegrepen: training, coaching, alle maaltijden, dranken en handouts. 

Datum

Maandag 16 okt t/m vrijdag 20 okt 2023


Locatie

Je wordt op maandagmiddag met de lunch bij onze accommodatie verwacht. Boer en Bleek is een luxe groepsaccommodatie en wordt omringd door de Veluwse Bossen, zandverstuivingen en heidevelden. De reeën lopen over het erf. Deze plek is zorgvuldig uitgekozen. Er is een overvloed aan natuur, stilte en liefdevolle gastvrijheid. Dit helpt je om, samen met de andere deelnemers, de ultieme innerlijke groei reis te ervaren. Je wordt niet afgeleid door internet, social media of smartphone.

De natuurlijke omgeving wordt voortdurend gebruikt om je uit te nodigen tot zelfreflectie.


Dagelijkse ontspanning en meditatie

Vanuit persoonlijke ervaringen weten we dat ontspanning en meditatie essentieel zijn voor echte diepgang en groei.

Daarom bieden we iedere ochtend, voor het ontbijt, een ontspannend yogaprogramma aan. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor iedere deelnemer toegankelijk zijn.

Iedere avond is er na het diner een meditatiesessie om te reflecteren op de dag, het geleerde te integreren en ontspannen naar bed te kunnen gaan.


Maaltijden

De maaltijden worden zorgvuldig bereid door een professionele keukenstaf. Zeer smakelijk en zo veel mogelijk biologisch. 

Weekprogramma

1. Inventariseren (maandag)

Het startpunt van jouw persoonlijke ontwikkelingsreis begint in de natuur. Je krijgt een instructie mee en begint aan een persoonlijke Vision Quest. Tijdens jouw wandeltocht markeer je een punt in de tijd. Je evalueert de belangrijkste ervaringen. Hoe ben je tot nu toe met jouw keuzes omgegaan? Inventariseer de mijlpalen in jouw carriere. Wat heb jij  écht nodig? Je kunt later jouw situatie voorleggen bij de andere deelnemers. ’s Avonds evalueren we en krijg je feedback op jouw ervaringen.

2. Reflecteren (dinsdag)

We gaan ook nu weer de natuur in. De omgeving is bij uitstek de plek voor stilte en bezinning.

Vandaag komen vragen aan bod als: Hoe laat ik oude succes-beperkende gedachtenpatronen los? Hoe vul je de verantwoordelijkheid in voor jouw persoonlijke en zakelijke resultaat. Je doet inspiratie op bij jouw mede-deelnemers en krijgt een verhelderende spiegel voorgehouden door Albert en Ellen.

3. Participeren (woensdag)

Deze dag blijven we voornamelijk op het terrein van de accommodatie. Met allerlei waardevolle tools helpen wij je om bij jouw essentie te komen. Het wordt nu tijd voor het invullen van de toekomst: Succes zoals het bedoeld is. Dat kan op alle gebieden van jouw leven; zakelijk, relationeel, gezin, gezondheid, financieel, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Ieder moment opnieuw participeren met veranderende situaties. Welke andere doelen wil ik in mijn leven?

4. Integreren (donderdag)

Op deze dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe houd je het geleerde nu levend? Hoe voorkomt je dat je weer terugzakt in jouw oude ‘vertrouwde’ patronen? De kracht van een ondersteunende omgeving. Maak gebruik van waardevolle ‘reminders’. Bewust kiezen voor een optimale balans tussen jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en de groei van de volgende fase in jouw leven.

5. Continueren (vrijdag)

Blijvende ondersteuning is de basis van succes. In de ochtend krijg je een zorgvuldige instructie hoe je jouw netwerk kunt inzetten om jezelf ‘accountable’ te blijven houden. Daarnaast kan je ook afspraken maken met de mededeelnemers van het programma. Daarmee ronden we dit ‘The Next Step' programma’ op gepaste wijze af.

De volgende stap naar duurzaam succes...

Dit ‘Next Step Programma’ helpt je als deelnemer om versneld persoonlijk te groeien en meer balans in jouw leven te krijgen. Tijdens deze unieke retraite krijg je als deelnemer alle persoonlijke aandacht waar je recht op hebt. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 6 personen.


Gun jezelf de volgende stap naar duurzaam succes. Vul het antwoordformulier in met jouw motivatie voor dit programma. Je krijgt binnen 72 uur een persoonlijke telefonische intake.

Schrijf je direct in 

Welke resultaten mag je van het ‘Ontspan, Ontdek en Ontwikkel- programma’ verwachten?

Dankzij het ‘The Next Step' programma heb ik een nieuw zinvol en geïnspireerd levensdoel ontdekt.
Henk de J. - CEO
Ik ben gestopt met zoeken naar succes en ben begonnen met het te leven.


Anja M. - Ondernemer
Het ‘The Next Step’ programma is een onmisbaar persoonlijk navigatie systeem voor iedere ondernemer
Arnoud T. - Bedrijfsadviseur
Ik heb een exclusief individueel begeleidingsprogramma gekregen dat je uitsluitend bij de wereldtop zou verwachten.


Jaap H. - DGA

Mijn inspiratie heeft een ‘powerboost’ gekregen. Ik barst van de creatieve ideeën en voel een onstuitbare energie om nieuwe projecten aan te pakken.

Monique S. - Art Director

We verwelkomen je graag!

Voor deze 5- daagse persoonlijke ontwikkelingsreis betaal je slechts € 2.495,- (excl. 21 % BTW en vervoerskosten). 

Voor dit bedrag krijg je 4 overnachtingen in het exclusieve retraite centre Hoeve Boer & Bleek, midden in de natuur. Je verblijft in een eigen luxe wellness suite met een privéterras, zithoek en een infrarood sauna. 

Daarnaast is inbegrepen: training, coaching, alle maaltijden, dranken en handouts.