Een (extra) spreker nodig om je publiek te inspireren?

De afgelopen 20 jaar heb ik als spreker op honderden podia gestaan. Ik ben ingehuurd door toonaangevende bedrijven voor lezingen, conferenties, seminars, masterclasses en workshops. Het grootste deel van mijn carrière ben ik actief geweest in de trainingswereld. Met internationale activiteiten in België, Suriname, Curacao, Aruba en St. Maarten.

Als psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen (beste opleidingsinstituut van Nederland 2014) weet ik als geen ander dat het draait ‘om de Docent en niet om de Tent’ Het is de persoon die voor de groep staat die het verschil maakt. Wanneer je voor mij kiest als spreker, krijg je 100% enthousiasme. Mijn bijdrage werkt als een katalysator om het doel van jouw evenement te bereiken. Jouw voordeel is mijn voordeel. Zo simpel is het.

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als spreker?

  • Een persoonlijk telefonisch consult, om zorgvuldig af te stemmen hoe ik jouw evenement en bijbehorende publiek optimaal kan bedienen.
  • Een aankondiging van jouw evenement via mijn website en sociale media (er vanuit gaande dat jouw evenement open is voor publiek en je dit wenst)
  • De levering van een interactieve lezing, webinar of masterclass. Met als focus om alle resultaten te bereiken die je voor jouw publiek ten doel hebt gesteld.
  • Voor alle deelnemers een aangepaste handout (inclusief de powerpoint samen met links naar boeken, artikelen en andere bronnen die ondersteunend kunnen zijn)
  • Een snelle follow-up en evaluatie na het evenement om er zeker van te zijn dat aan alle verwachtingen is voldaan.

Ik gaf o.a. al trainingen voor:

Wanneer je jouw publiek, groep of collega’s wil laten inspireren:

Gebruik onderstaand formulier om vrijblijvend contact op te nemen wanneer je mij als spreker wilt inhuren.


"Ik heb Albert Sonnevelt als een zeer inspirerende spreker en coach ervaren. Hij vertaalt de theorie naar de praktijk vanuit zijn eigen levensvisie en ervaringen.

Zijn manier van lesgeven is enthousiasmerend, zonder oordeel en zeer persoonlijk met een gezonde dosis humor. Een belevenis die elke lesdag weer opnieuw boeiend maakt. Wat enorm versterkt wordt door zijn energie en authenticiteit."

Caroline Oor, ING

"Albert is een inspirerende vakman! Zonder zichzelf boven de groep te stellen, is er sprake van autoriteit en bindt en boeit Albert gedurend ieder uur van de opleiding. Albert heeft kennis te over, zeer allround en steeds ondersteunt door pakkende metaforen.

Daardoor blijft de theorie makkelijker beklijven. Albert voor de groep betekent het gevoel krijgen van ‘een avondje theater’ in plaats zitten in de collegebanken. Zeer vermakend en onderhoudend."

Peter Kuijper, DGA Mind & Health

Mijn favoriete onderwerpen

De titels van mijn lezingen en webinars gaan over gezonde levensstijl, keuzes maken, positieve gedragsverandering en leren omgaan met stress. Uiteraard stem ik mijn presentatie af op de specifieke behoefte van jouw organisatie. Het is mijn doel om je maximaal te faciliteren bij het resultaat wat je wil bereiken.

Onderstaand tref je mijn meest gevraagde onderwerpen aan. De lezingen en de webinars duren doorgaans één uur. De masterclasses variëren van een halve tot een hele dag.

Meest gevraagde onderwerpen:

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je meer informatie en/of overleggen of ik een goede keuze als spreker voor je publiek ben? Neem dan gerust even contact op.

Neem direct contact op!