arrow_drop_up arrow_drop_down
Lochem, Kring van Dorth, Mastermind, Albert Sonnevelt

De Psychologie van Succes

"Ontdek de analogie tussen je mentale blauwdruk en het succes van je bedrijf"

Video Aspect Ratio: 4:1

De Psychologie van Succes 

"Ontdek de analogie tussen je mentale blauwdruk en het succes van je bedrijf"

Dinsdag 19 t/m vrijdag 22 januari 2021 | Lochem, Nederland

4-daagse Mastermind

Breek even uit je ‘daily business’ om te zien waar jouw werkelijke toegevoegde waarde zit.

Coaching door Albert

Breng je business case in een krijg eerlijke en praktische feedback van Albert Sonnevelt

8 Deelnemers

Leer van de fouten, ervaringen en inzichten van andere gelijkgestemde ondernemers

Jouw Blauwdruk

Ontdek jouw persoonlijke blauwdruk die zorgt voor betere keuzes en heldere prioriteiten

Meer Focus

Ontvang een plan voor het komende kwartaal om een onverslaanbare focus te houden

Garantie voor succes

Laat jezelf accountable houden voor een maximale garantie op positieve gedragsverandering.

Deze ondernemers gingen jou al voor:

Herkenbaar?

In de ogen van anderen ben je al succesvol. Je staat boven de massa. Je bent onconventioneel en je wordt geroemd om je lef en doorzettingsvermogen. Maar….

Echt succesvol zijn is niet alleen een kwestie van het hebben van de juiste vaardigheden, kennis of geld. Het leveren van topprestaties in het bedrijfsleven of in de sport komen vooral voort uit het hebben van de juiste attitude, voldoende discipline en een heldere focus. Doorgroeien in zakelijk succes vraagt daarom het voortdurend onderzoeken en her-ijken van jouw gedrag.

Dezelfde zakelijke kwaliteiten willen niet altijd ‘matchen’ met jouw privéleven. Want, heel eerlijk: Ben je ook succesvol in je relatie? Heb je nog genoeg tijd voor je vrienden, familie en kinderen? Hoe is het met je gezondheid? Zijn je medewerkers en vrienden tevreden met de aandacht die ze van je krijgen? Heb je voldoende tijd voor je persoonlijke ontwikkeling? Ben je écht gelukkig (met jezelf)?

Je bent pas écht succesvol als je een duurzaam evenwicht hebt gevonden in álle gebieden van je leven. De allerbeste versie van jezelf kunnen zijn op al deze gebieden vraagt vergaand inzicht in wie jij in de kern bent. Zie het maar als "ont-wikkeling".

Even stilstaan is een hele vooruitgang

Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in je leven? Ervaar je dat de druk steeds meer is toegenomen? Begin je de “drive” te verliezen? Verlang je naar nieuwe uitdagingen, maar heb je de juiste vorm nog niet gevonden? 

Dit zijn allemaal signalen dat je op een moment bent aangekomen in je leven, waar je eerst even bij stil mag staan om vervolgens weer in beweging te komen. Het is nu tijd om in de spiegel te kijken en eerlijke feedback te krijgen van mij en mede-ondernemers

Tijdens deze 4 daage Business Boost helpen wij je om je focus, je doelen en je persoonlijke gedrag op elkaar af te stemmen. Je krijgt de kans om je voor te bereiden op een volgende fase in je leven waarin je meer in balans zult zijn. In een inspirerende en rustgevende omgeving ga je met gelijkgestemde ondernemers “terug naar jouw kern” Je ontdekt:

 • Hoe je jezelf kunt her-ijken op basis van jouw oorspronkelijke blauwdruk
 • Welke kritische succesfactoren je positief kunt beïnvloeden
 • Wat de juiste prioriteiten zijn in je leven én hoe je ze kunt volgen
 • Op welke manier je meer grip krijgt op situaties en hoe je blijvend kunt vertrouwen op je innerlijke drijfveren

Over Albert Sonnevelt

Albert (1960) is psycholoog en ondernemer. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Hiermee won hij drie jaren op een rij de prijs voor 'Beste Opleider van Nederland'. Met zo’n 1.600 studenten per jaar en 70+ docenten is hij marktleider in de markt. Albert is schrijver van 5 baanbrekende boeken. Hij heeft bijzondere mix van een messcherpe analyse, een respectvolle compassie en levenswijsheid vanuit universele wetmatigheden.


 • Specialist op het gebied van stress en vitaliteit
 • Binnen 20 min. naar de kern van je probleem
 • Expert in psychologie van succesvolle gedragsverandering
 • Executive coach
 • Businesscoach en adviseur voor 2 Private Equity Funds

Door zijn effectieve en enthousiaste benadering ervaar je de stimulerende en vitaliserende werking van gerichte confrontaties en heldere projecties. De spiegel die Albert je tijdens deze 4-daagse voorhoudt, geeft je snel een persoonlijk inzicht in je verandermogelijkheden naar succesvol gedrag. 


Albert is al 20+ jaar executive coach van ondernemers, CEO's en managers van toonaangevende bedrijven zoals:

               

Het Psychologie van Succes Programma

Villa Schoolthoff, Mastermind, Boost Your Business, Albert Sonnevelt

Aankomst in Lochem, Kring van Dorth

Een 'natuurlijke' omgeving

Je wordt op dinsdag middag met de lunch op Villa Schoolthoff verwacht . 

Villa Schoolthoff is een accommodatie middenin een prachtig natuurgebied. Het is gesitueerd in de Kring van Dorth in de buurt van Deventer. Deze plek is zorgvuldig uitgekozen om je samen met de andere ondernemers en met de nodige luxe de ultieme mini-retraite te bieden. Je wordt niet afgeleid door internet, radio of t.v.

De maaltijden worden zorgvuldig bereid door een professionele keukenstaf. Zeer smakelijk en zoveel mogelijk biologisch. De natuurlijke omgeving wordt voordurend gebruikt om je uit te nodigen tot zelfreflectie.

Natuur, Lochem, Mastermind, Albert Sonnevelt

Dag 2

Maak de balans op van je leven en jouw bedrijf

Het startpunt van jouw persoonlijke “Business Boost” begint in de natuur. Je krijgt een instructie mee en begint aan een persoonlijke Vision Quest. 

Tijdens jouw wandeltocht markeer je een punt in de tijd. Je evalueert de belangrijkste ervaringen. Hoe ben je tot nu toe met jouw keuzes omgegaan? Inventariseer de mijlpalen in jouw cariere. Wat hebben jij en jouw bedrijf écht nodig? Je kunt later jouw businesscase voorleggen bij de andere deelnemende ondernemers. ’s Avonds bij de openhaard evalueren we en krijg je feedback op jouw ervaringen.

Mastermind, Boost Your Business, Albert Sonnevelt

Dag 3

Alles onder controle?

We gaan ook nu weer de natuur in. De omgeving is bij uitstek de plek voor stilte en bezinning. Vandaag komen vragen aan bod als: Hoe laat ik oude succes-beperkende gedachtenpatronen los? De spanning van het ontdekken van een nieuwe verantwoordelijkheid voor mijn persoonlijke en zakelijke resultaat.
 Je doet inspiratie op bij je medeondernemers en krijgt een verhelderende spiegel voorgehouden door de coaches.


Lochem, Kring van Dorth, Mastermind, Boost Your Business, Albert Sonnevelt

Dag 4

Nu anders!


Deze dag blijven we voornamelijk op het terrein van de accommodatie. Met allerlei waardevolle tools helpen wij je om bij jouw Next Level te komen. Het wordt nu tijd voor het invullen van de toekomst: Succes zoals het bedoeld is. Dat kan op alle gebieden van jouw leven: zakelijk, relationeel, gezin, gezondheid, financieel, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Ieder moment opnieuw participeren met veranderende situaties. Welke andere doelen wil ik in mijn leven realiseren?


Daarnaast komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe houd je het geleerde nu levend? 
 • Hoe voorkom je dat je terugzakt in jouw oude ‘vertrouwde’ patronen? 
 • De kracht van een ondersteunende omgeving.
 • Bewust kiezen voor balans tussen jouw vitaliteit en die van je bedrijf.


Op vrijdagmiddag ronden we tijdens de lunch deze Business Boost feestelijk af en aan het einde van de middag reis je weer terug naar huis.

Albert is een van de meest inspirerende personen die ik ken en ik mag ik hem al jaren mijn coach noemen. Albert heeft mij geholpen om door mijn meest beperkende overtuigingen als ondernemer en als mens te doorbreken. Ik heb leren loslaten, ben veel minder de controlfreak die ik altijd was en geniet van veel meer vrijheid, juist door de kracht van verbinding te ervaren. Dankzij Albert heb ik mijn bedrijven gecontroleerd naar het volgende niveau kunnen brengen. In 2016 heb ik zelfs mijn hele bedrijf 4 dagen meegenomen naar Frankrijk om persoonlijk door Albert gecoached te worden. Dat heeft een ongekende impact op mijn bedrijfscultuur gemaakt.

Tonny Loorbach - Ondernemer en investeerder

Reserveer 1 van de 8 plekken!

Voor deze 4 - daagse intieme Mastermind betaal je slechts € 2.500,- Alles inbegrepen; training, coaching, 3 overnachtingen in een villa, alle maaltijden en handout. Excl. 21 % BTW. Deze Business Boost helpt je als ondernemer om de vitaliteit van jou en jouw bedrijf op één lijn te krijgen. Tijdens deze mini-retraite krijg je als deelnemer alle persoonlijke aandacht waar je recht op hebt. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 8 personen.