Mastermind reizen voor ondernemers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Masterminden op niveau

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers op de meest inspirerende locaties

Mastermind agenda

Business Boost in Zuid-Frankrijk

Ontdek de analogie tussen jouw eigen vitaliteit en het succes van jouw organisatie - Maximaal 8 deelnemers

21 t/m 23 september 2018

Psychologie van succes

Doorbreek belemmerende patronen


Info volgt

Albert is top als trainer en als mens. Ik kijk elke keer uit naar onze volgende ontmoeting. Hij heeft zeer uitgebreide kennis van vitaliteit, het proces van verandering en van persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan hij als geen ander deze kennis combineren met het inspireren en laten leren van anderen.

Richard Wibbelink 

Psycholoog

Ik heb Albert leren kennen als een bijzonder ervaren en kundig trainer. Albert heeft het vermogen zijn trainingen haarfijn af te stemmen op de behoefte van het individu en de groep. Hij beantwoordt vragen geregeld door het aanhalen van praktijk voorbeelden en hij weet met een hele toolbox aan oefeningen je door allerlei ervaringen heen te leiden. Ik heb heel veel van de trainingen geleerd en ik ben Albert dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn persoonlijke groei.

Petra Selles 

Ondernemer

Albert is een van de meest inspirerende personen die ik ken en ik mag ik hem al jaren mijn coach noemen. Albert heeft mij geholpen om door mijn meest beperkende overtuigingen als ondernemer en als mens te doorbreken. Ik heb leren loslaten, ben veel minder de controlfreak die ik altijd was en geniet van veel meer vrijheid, juist door de kracht van verbinding te ervaren. Dankzij Albert heb ik mijn bedrijven gecontroleerd naar het volgende niveau kunnen brengen. In 2016 heb ik zelfs mijn hele bedrijf 3 dagen meegenomen naar Frankrijk om persoonlijk door Albert gecoached te worden. Dat heeft een ongekende impact op mijn bedrijfscultuur gemaakt.

Tonny Loorbach

Ondernemer