Sluit je aan bij mijn Inner Circle en voorkom dat je wordt ingehaald door jouw concurrenten!

In een besloten Mastermind Group (Max. 12 personen) is er voor jou een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, ‘Best Practices’ uit te wisselen en antwoord te krijgen op al je vragen over persoonlijke, - en zakelijke uitdagingen.

Laat mij jou persoonlijk coachen!

Ik geef je in deze Mastermind het meest kostbare wat ik heb: TIJD! Je krijgt exclusief toegang tot 30 jaar kennis en ervaring van mij als psycholoog en ondernemer.

Ik heb de ervaring dat je als deelnemer ontdekt:

  • Welke keuzes je kunt maken om jezelf en jouw business op een hoger niveau te brengen
  • Hoe je meer fysieke, mentale en creatieve energie kunt vrijmaken
  • Welke fouten 1 op de 6 ondernemers maken, waardoor ze in een burn-out terecht komen
  • Welke karaktereigenschappen van jouw leiderschap verbeterd kunnen worden
  • Hoe je jouw competenties en kwaliteiten meer voor je kunt laten werken
  • Welke inzichten er nodig zijn om jouw productiviteit en focus dagelijks te laten groeien
  • Dat er bewezen strategieën zijn die je direct meer winst en persoonlijke vrijheid geven
  • Dat er oneindig veel netwerkmogelijkheden zijn met de overige hooggekwalificeerde ondernemers en zakelijke leiders in deze Mastermind Group.

Deelnemen? Neem contact op!

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan om te ontdekken of je 1 van de 12 nieuwe ‘Innercircle-Members’ bent.

"Albert is top als trainer en als mens. Ik kijk elke keer uit naar onze volgende ontmoeting. Hij heeft zeer uitgebreide kennis van vitaliteit, het proces van verandering en van persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan hij als geen ander deze kennis combineren met het inspireren en laten leren van anderen."

Richard Wiebelink - Psycholoog

De training van Albert is een bijzondere ervaring. Op een heel duidelijke en rustige manier presenteert hij zijn kennis en maakt hij het heel interactief. Doordat Albert op en top authentiek is, voelen zijn lessen heel natuurlijk aan en blijf je voortdurend geboeid.

Bovendien is hij een meester in het gebruik van pakkende metaforen, waardoor de theorie heel tastbaar en praktisch wordt. Voor mij was een feest der herkenning met boordevol nuttige inzichten en adviezen.

Frank Peeters - Consultant

Ik heb Albert leren kennen als een bijzonder ervaren en kundig trainer. Albert heeft het vermogen zijn trainingen haarfijn af te stemmen op de behoefte van het individu en de groep. Hij beantwoordt vragen geregeld door het aanhalen van praktijk voorbeelden en hij weet met een hele toolbox aan oefeningen je door allerlei ervaringen heen te leiden. Ik heb heel veel van de trainingen geleerd en ik ben Albert dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn persoonlijke groei.

Petra Selles - Sellesvitaliteit

Albert is een buitengewoon fijne man om mee te werken. Hij heeft diep interesse in de menselijke beweegreden en handelingen en kan op korte snelle manier actie te weeg brengen. Krachtige uitspraken, die op de juiste toon gebracht worden, zodat ze aankomen. Handige en goed omzetbare tips, waardoor je meteen weer in de juiste richting onderweg bent. Een echte aanrader.

Jennifer van Balkom - Life engineer

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan om te ontdekken of je 1 van de 12 nieuwe ‘Innercircle-Members’ bent!