Natuurlijk heb je vragen. Maar aan wie kan je ze stellen?

Met het 1-op-1 Executive Coaching Traject krijg je mij als glasheldere spiegel, die je precies de feedback geeft om door te kunnen groeien naar jouw volgende niveau.Want er is een directe analogie tussen jouw veerkracht en die van de organisatie. Ontdek tijdens de inspirerende gesprekken hoe je deze optimale balans bereikt en behoudt.

It’s lonely at the top...

Als DGA, CEO of manager sta je aan de top en helaas vaak alleen in je besluit. In de jungle van verborgen agenda’s, politieke spelletjes en Sharehoulders Value wordt je geacht zuiver en objectief te zijn.

Eén verkeerde beoordeling van de situatie kan direct een groot afbraakrisico hebben voor de organisatie, je gezondheid, gezin, inkomen en carrierepad.

Laat mij jouw toetssteen zijn

Natuurlijk moet je het als Executive zelf doen, maar je hoeft het niet alleen doen. Toets je overwegingen met mijn 30-jarige kennis en ervaring als psycholoog én ondernemer. Een bijzondere combinatie die ik samenvat in de Psychologie van Succes.

Niets geeft meer rust in je hoofd dan een genomen besluit...

Neem contact op voor meer info over Executive Coaching:


Temidden van de vele amateurs die zichzelf tot coach gebombardeerd hebben, is Albert 'the real thing'. Zijn kennis van de menselijke conditie is encyclopedisch en wordt gepaard aan een feilloos intuïtief instrument.

De meest pijnlijke kwesties kunnen bij hem moeiteloos op tafel komen waar ze nietsontziend en warm onthaald worden.

Executive coaching is al lang geen luxe meer voor mensen die veel verantwoordelijkheid dragen in vaak eenzame posities. Albert is op dit gebied 'hors catégorie' en een geschenk voor het leven.

Heleen van Gulik - Algemeen Directeur Enrico

Een man met een groot empathisch vermogen, die echt begrijpt hoe ‘goed luisteren en scherp observeren’ in combinatie met zijn levenservaring en expertises leidt tot de essentiële vragen voor jou.

Verdieping leidend tot inzicht en daardoor persoonlijke verrijking volgen als vanzelf bij degene, die het geluk heeft één of, zoals ik, meerdere keren met hem een één op één gesprek te mogen hebben.

Mij bracht het na inzicht acceptatie in de kern van mijn leven én zijn met meer innerlijke rust en -levensvreugd tot gevolg.

Berco Leeftink - Managing Partner Philip Sidney

Dit is niet voor iedereen...

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een ZEER BEPERKT aantal Executive Cliënten toelaten. (Niet meer dan 10 per jaar). Ik geef de voorkeur aan een jaarprogramma om het maximale resultaat te bereiken.

Mij als Executive Coach inhuren? Neem contact op!

Wanneer je meer wil weten over de Executive Coach mogelijkheden, vul dan dit antwoordformulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en om te ontdekken of er een juiste ‘match’ tussen ons is

Neem direct contact op!